Cumhuriyet İlkokulu

Vizyon: Öğrencilerimize çağdaş, bilimsel ve uygun bir öğrenme ortamı sağlayarak, öğrencilerimizin kendilerini gerçekleştirebileceği, üst beceriler edineceği, manevi değerleri benimsemiş, başarılı, sağlıklı ve mutlu bireyler yetiştiren , bir eğitim kurumu olmak.

Misyon: Genç ve dinamik kadromuz ile öğrencilerimizi;Atatürk ilke ve ınkılaplarına bağlı,milli değerlerimizi benimseyen ve koruyan,teknolokiyi kullanabilen,okuyan,araştıran,sorumluluk duygusu gelişmiş,kendisini gerçekleştirmiş bireyler yetiştirmektir.

Başarılar:

Saatler: 07:30-12:20 12:30-17:20
Isınma: Kaloriferli
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://cumhuriyetioo47.meb.k12.tr

Adres - TEPEBAŞI MAH. 657 SK. KIZILTEPE CUMHURIYET ILKOKULU NO: 6 KIZILTEPE / MARDİN

Yerleşim Yeri - Tepepaşı Mahallesi 657. sokak no: 6 Kızıltepe/ MARDİN

Ulaşım

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Mardin iline 17 km uzaklıkta, Kızıltepe ilçe merkezinde