Harun AÇİL - Okul Müdürü

1978 yılında Mardin Artuklu ilçesine bağlı Arpatepe köyünde doğdu. İlkokulu köyde ortaokul ve liseyi Kızıltepe´de bitirdi. 1996 yılında Dicle Üniversitesi Eğitim Fakültesi Biyoloji Öğretmenliğini kazandı. 2000 yılında Derik ilçesi Burç köyü ilkokuluna sınıf öğretmeni olarak atandı. Daha sonra Kızıltepe İstiklal İlköğretim ve Vatan İlköğretim okullarında sınıf öğretmeni olarak çalıştı.2008 yılında Bahçelievler İlköğretim Okuluna Müdür Yardımcılığına atandı.2017 yılında Cumhuriyet İlkokuluna Müdür Yardımcısı olarak görevlendirildi. 2018 yılında aynı okula Müdür olarak görevlendirilmesi yapıldı. 2016 yılında Açık öğretim Fakültesi İnsan Kaynakları Bölümünü bitirdi. 2020 yılında Mardin Artuklu Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Eğitim Yönetimi alanında yüksek lisans öğrenimini tamamladı.

(505) 647 4043 Eposta